Espa – Blodapelsin

Standard

EspaBlodapelsinBlodapelsin, eller ”röda apelsiner” som desperata grossister börjat döpa frukten till, erbjuds här i dryckesform från grekiska Espa

Hur smakar det?
Doften är otvivelaktig av just blodapelsin, vilket får ses som ett gott tecken. Och nog smakar det som blodapelsin också, inte lika söt som en vanlig apelsin och med lite syrlighet på slutet. Kanske lite väl mycket syrlighet på slutet faktiskt. Det smakar trevligt så länge man har läsken i munnen, men så fort man svalt och bara har kvar eftersmaken så går det från en trevlig söt smak av blodapelsin till att bara vara surt. Tungan känns sträv av den sura eftersmaken och det enda sättet att reparera det är att ta sig en ny klunk och helt enkelt avvakta med att svälja. Kanske inte den bästa egenskapen på en dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna läskeblask köptes nere i Grekland och bör finnas i stora delar av landet.

Slutsats
Det började bra, men sedan kom den den lite väl överdrivna syrligheten som Espa verkar gilla att stoppa i sina drickor. Jag är lite 50/50 på denna då det smakade helt okej till en början men eftersmaken förde med sig en del problem. Kändes inte speciellt syntetiskt men inte heller speciellt naturligt. Nej det är en medelmåttig dricka som med nöd och näppe klarar sig från att få underkänt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s