Espa – Lemonade

Standard

EspaCitronGrekiska espa vill friska upp med en läskeblask som smakar av citron

Hur smakar det?
Jodå, allt ifrån doft till smak är precis som det skall, citron. Och det är faktiskt ganska så trevligt. För tankarna till Fanta Citron, fast inte med lika mycket socker. Man blir uppfriskad och faktiskt lite pigg av den sura citronen. Den är inte så sur att det skruvar sig eller kittlar bakom öronen eller lämnar munnen sträv. Det är precis rätt balans mellan sötma och syra. Min medhjälpare klagade på att det smakade kemiskt, något jag inte helt håller med om, samtidigt som jag inte direkt påstår att det smakar speciellt naturligt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hittas nere i Grekland, där detta exemplar inhandlades

Slutsats
Med tanke på hur Espas andra drickor har varit (sura/beska) så var jag genuint oroad över denna då det skulle smaka av citron. Men detta var faktiskt en riktigt god dricka. Eller tja, det låter som att jag gillar den mer än jag gjorde. Det är inget speciellt med den precis. Läskeblasken smakar av citron och fick mig inte att spotta och fräsa, vilket är vad som krävs för godkänt. Den levererade inget exceptionellt över huvud taget utan är istället en helt okej genomförd ”läsklemonad”.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s