White Rock – Vanilla Cola

Standard

White Rock Vanilla ColaMin enda tidigare kontakt med White Rock är deras ganska så goda Root Beer, hoppas även denna Vaniljcola gör ett gott intryck

Hur smakar det?
Detta är en riktigt fruktig vaniljcola, något man märker så fort man öppnar burken. Doftar ljuvligt av fruktig vanilj och jag kan knappt hålla mig från att ta första klunken. Tyvärr så blir det lite för mycket av den fruktiga vaniljen på smaken och det smakar doftljus av märket Yankee Candle. En välsmakande men alldeles för parfymerad vanilj lägger sig som en hinna över hela munnen och jag finner mig själv i en paradox. Det är gott samtidigt som det är äckligt. Men varje ny klunk leder mig till den oundvikliga slutsatsen att detta är på tok för parfymerat för min smak och jag måste ställa ifrån mig burken. Besvikelsen är total.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på City Gross i Jönköping, per burkens information går det att utläsa att den importeras av hembergabrunn.se

Slutsats
Nej vad besviken jag blev. Det doftade så inbjudande men precis som med en väldoftande parfym så gör denna drickan sig bäst som doft och inte som smak (jodå, jag har sprayat vaniljparfym i munnen någon gång). Visst kan man känna smaken av ”naturlig kola böna arom” men den försvinner nästan helt i den överrepresenterade vaniljen. Det är fortfarande Vanilla Coke som gäller om man vill ha en cola som smakar lite lätt av vanilj.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s