Pussy – Natural Energy

Standard

PussyErm, tja, hur gör man detta på ett smakfullt sätt då? Dom menar säkert kissekatt och inget annat *host harkel*

Hur smakar det?
Doftar inte alls som jag trodde (jag trodde något banalt syrligt/kemiskt) utan det doftar ljuvligt av passionsfrukt. Får mig genast att tänka på Solero av någon anledning. Men sen går det käpprätt åt helvete. Passionsfrukten är helt väck och har istället ersatts med en vidrig blandning av grapefrukt och kinin. Det är så satans beskt att jag grimaserar något alldeles väldigt. Lusten att spotta ut det och slänga iväg burken har aldrig varit starkare än nu. Men för ”vetenskapens” skull så tar jag mig en klunk till. Nej, åter igen bara ett slagfällt av hemska beska/syrliga smaker som får varje cell i min kropp att skrika ”drick inte en klunk till!!”. Så jag lyder och häller ut vätskan i vasken för att sedan skölja munnen med tvål.

Vart hittar jag läskeblasken?
Har skådats på några få onlinebutiker, men detta exemplaret köptes i Spanien. Har även skådats i Gambia av alla ställen

Slutsats
Det som började så bra, passionsfrukt som kan vara så gott. Så blev det total katastrof av det hela istället. En dricka som helt klart är gjord för att provocera (kom igen, Pussy liksom) vilket den helt klart gör med både utseende och smak. Det lilla jag kan översätta från spanska säger att det skall vara Lime, litchi och passionsfrukt i denna drickan. Men limen tar över helt och hållet i smakväg, det är ingen trevlig limesmak heller för den delen. Nej usch. Hade jag sett ett exemplar till hade jag nog köpt det bara för att se om detta var något måndagsexemplar. Men tills dess så blir det bottenbetyg.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s