Mirinda – Orange

Standard

Mirinda OrangeSpanska Mirinda vill ge oss en apelsindricka, tja, det var la det hela faktiskt

Hur smakar det?
Vi går rakt på sak: Det smakar som dåligt apelsingodis. Det för tankarna till galet generiska 1kr klubbor man brukade få av damen i kassan på Kinesrestaurangen när man hängde med pappa och hämtade takeaway som liten. Det är fruktansvärt kemisk och generiskt. Jag tog mig en klunk, hade drickan kanske ett par sekunder i munnen innan jag bestämde mig för att spotta ut denna kemiska sörja med ”Orange Flavor”.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns antagligen i spanien då det är därifrån den härstammar, men just detta exemplaret åkte smuggelgods från Thailand.

Slutats
Nej, bara nej. En av de värsta apelsindrickorna jag testat. Fick springa till kranen i köket och skölja munnen ett par gånger för att bli av med den fruktansvärda eftersmaken. Eftersom min burk är skriven på thai kan jag inte se vad det är för någon apelsin de har haft i, eller vilka andra tillsatser de proppat in och kanske är det lika bra.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

2 reaktioner på ”Mirinda – Orange

  1. Marcus Stolpe

    Att du inte gillar Mirinda är helt okej men det är knappast någon liten obskyr spansk läsk. Mirinda härstammar från Spanien men ägs sedan 1970 av PepsiCo. Mirinda finns över hela världen så det är knappast konstigt att du kommit över en burk tillverkad i Thailand. Läsken är nämligen PepsiCo:s konkurrent till Fanta så det dricks rätt mycket Mirinda här i världen. Senaste året har jag själv druckit Mirinda i Tyskland, Spanien, Egypten och senast i Danmark. Att den inte är så stor här i Sverige stavas Z-I-N-G-O. Som licenstillverkare av Pepsi och 7UP finns ju knappast anledning att ha en konkurrent till sin egen apelsinläsk.

    • Krille

      Ingenstans står det att jag tror att Mirinda är en liten obskyr spansk läsk. Det har testats två andra läskeblaskar från Mirinda här tidigare Strawberry & Green Cream Soda där det står i bägge recensionerna att det är en populär dricka tillverkad av Pepsi. Dock slarvades det lite med historiken på just denna drickan, ber om ursäkt för detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s