Fruity Fantazy – Exotic

Standard

Fantasy ExoticHerregud, det är en banan på burken, antingen är detta hur bra som helst eller katastrof

Hur smakar det?
Som tur är så doftar det inte av banan utan det doftar Multivitamin Juice från Glocken Gold. Och det är faktiskt precis vad det smakar också, på gott och ont. Först en smak av något som liknar apelsin och ananas som sedan övergår i något av en syrligare citrus. Det är ganska barnsligt i smaken och precis som med Multivitamin Juicen så tröttnar jag efter ett par klunkar. Men smaken är utan tvivel exotisk och ganska trevlig om än medioker.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i en godisbutik vid riksgränsen, Norge.

Slutsats
Jag är glad att bananen inte var med på insidan av burken, för det hade nog varit droppen som fått bägaren att rinna över. Som det står just nu så är detta en ok dricka, en medioker läskeblask som inte har något speciellt som utmärker den åt något håll. Den kommer falla i glömska som så många andra medelmåttiga drickor, men om du ser en burk i en butikshylla och är sugen på något med smak av kolsyrad multivitamin så kan du minnas att den fick tre burkar i betyg på läskeblask.se

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s