Barr – Bubblegum

Standard

BarrBubbelgumFör de som undrar vad smaken ”bubbelgum” egentligen betyder, här har ni referensen

Hur smakar det?
Doftar tuggummi, svårt att säga vilket tuggummi, men jag skulle säga ”rosa tuggummi”. Doftar fruktigt och sött, lite som Juicy Fruit (ni vet det där gula tuggummit som behåller sin smak i cirka 2 sekunder). Drickan, till skillnad från tuggummit, smakar mycket och länge. En riktigt bubbelgum smak sprider sig i munnen och det är sött, galet sött. Men mitt i all sötma kommer det en uppfriskande smak av vad som mest kan beskrivas som Sprite eller 7UP. Detta piggar upp smaklökarna lite innan nästa våg av bubbelgum sötma kommer dundrande. Det känns faktiskt som att man precis druckit ett tuggummi, på gott och ont. Sötman är dock lite av ett problem, efter ungefär en tredjedel av burken så börjar man ge upp lite. Det är gott, men lite för intensivt. Men paradoxalt nog så hjälper den lilla fläkten av något Spriteaktigt till för att göra så att munnen inte känns helt söndersockrad.

Vart hittar jag läskeblasken?
Importeras av några kallade Sanjogruppen och hittades på ICA Maxi i Jönköping.

Slutsats
Om man någonsin undrat vad som menas med smaken ”bubbelgum” i läskeblask form så är detta en dricka som man bara måste pröva. Det är lite kul att dricka eftersom det smakar precis som ett gott tuggummi, fast flytande. Dock är det lite väl sött och intensivt för att det skall vara njutbart.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s