Boylan – Ginger Ale

Standard

BoylanGingerAleHushållsfavoriten Boylan med sin version av Ginger Ale, förväntningarna är på topp

Hur smakar det?
Först och främst, än så länge har ingen Ginger Ale (eller beer) fått mig att bli speciellt glad. Det är något med smaken som inte riktigt går hem. Men doften som kommer ur flaskan är faktiskt ganska lockande. En trevlig mild doft av ingefära som får mig att tänka på sushi. Tar den första klunken och det första intrycket är ”Oj vad det skummar mycket!” och andra tanken är ”gott!”. Det smakar av en trevlig, mild och söt version av ingefära. Eftersmaken är lite åt citron hållet, vilket känns fräscht. Smaken kan närmast liknas vid den där inlagda ingefäran man får till sushi, blandat med Sprite. De båda smakerna gifter sig något ofantligt bra i munnen och det är en njutning från början till slut. Skummar lite väl mycket kanske. Men smaken är det absolut inget fel på.

Vart hittar jag läskeblasken?
Tillhör Gray’s American Stores utbud, så de flesta svenska butiker bör ha tillgång till dem.

Slutsats
Som historien visat så har andra Ginger Ale/Beer inte riktigt gått hem. Alldeles för starka smaker av ingefära. Men denna versionen gillar jag. Kanske skall man se denna som den ”mesiga” versionen eftersom den (jämfört med de andra) smakar så menlöst. För mig fungerar detta finfint. Den lite mildare smaken blandat med Boylans välbalanserade och naturliga sötma (rörsocker istället för den vanliga Isoglukosen som Amerikanarna annars är så förtjusta i) gör detta till en riktig hit.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s