Energy Drink X

Standard

EnergyDrinkXTrotts sitt kromade yttre så ser detta lika generiskt ut som namnet antyder, smaken får avgöra

Hur smakar det?
På doften finns det inget utmärkande alls med drickan, det doftar helt vanlig energidricka. Samma historia med smaken, det smakar bara som en helt standard energidricka, tänk Powerking. Sötman är helt okej, inte för vek och inte för stark så att man tröttnar på en gång. Finns en lite sträv eftersmak som gör att man blir lite torr på tungan, men det är en egenskap av energidrycker som jag uppskattar. En viss underton av vanilj kan man ana på toppen av tungan. Helt okej om än ganska så generisk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes nere i Spanien, har även Italiens märkning så kan nog finnas där med.

Slutsats
Missförstå mig nu rätt, Powerking är en helt okej energidricka som jag gärna köper när man har vägarna förbi Willys. Men den är ganska så generisk i smaken. Så är även fallet med denna drickan. Det smakar som en energidricka skall smaka, den får jobbet gjort. Hade den funnits tillgänglig för samma pris som en Powerking så hade det säkert varit ett bra substitut. Men det är inget jag kommer åka till Spanien för att köpa igen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s