Burn – Blue Refresh

Standard

BurnBlueRefreshCoca-colas energidryck Burn i en blå version med en hejdundrandes blandning av frukter

Hur smakar det?
Obestämt, är nog det bästa ordet för denna drickan. Man tar och stoppar ner näsan i burken och känner dofter som är bekanta, men man kan inte riktigt sätta fingret på vad det doftar. Samma med smaken, det är fruktigt och ”blått” på något konstigt vis. Men jag kan inte plocka ut någon direkt smak. Om man skall tro vad burken säger så är det Äpple, Kiwi och Blå Agave (eller som vi tydligen kallar det i Sverige: Tequilaagave). Och nog kan jag känna av i alla fall äpplet, äpplet blandat med något annat. Det är uppfriskande och trevligt, vilket får ses som en framgång. Drickan är söt, men inte söt på ett obehagligt sätt, helt klart välbalanserad. Trevlig men inte mycket mer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna burken köptes i Spanien, men drickan finns med annat utseende. I Sverige är det en vit burk med blå flamma på.

Slutsats
Burn original tillhör en av mina absoluta bottennapp när det gäller energidrickor. Men både deras gula version (Lemon-Ice) och nu denna blåa versionen är ganska så trevliga. Blue Refresh kommer dock inte upp i närheten av att vara lika god som Lemon-Ice, men det blir helt klart godkänt. Det lustiga med denna drickan är att den fick mig att tänka på V-Blue som säger att smaken på deras dricka är ”Blå” med sloganen ”Hur smakar blått?”. Jag får lite samma vibbar av denna, det smakar på något konstigt sätt av färgen blå, vilket jag tycker är ganska så fascinerande.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s