Festis Sparkling – Melon & Lime

Standard

FestisSparklingMelonLimeFestis ansluter sig till skaran av läskeblaskar med en bubblande Melon/Lime kombination, kanske vill de mäta sig med Loka Crush?

Hur smakar det?
Doftar fullkomligt ljuvligt! En stark doft av honungsmelon, som dessutom känns helt naturlig, väller ut ur drickan och jag kan knappt hejda mig. Smaken gör en inte heller besviken. Samma kanongoda honungsmelon som fick näshåren att darra får smaklökarna att unisont sjunga halleluja. Smaken av melon försvinner dock tämligen fort och limen som påstås vara i gör verkligen inte stor närvaro. Eftersmaken är ganska frisk och jag kan nog tycka mig känna någon svag aning av citrus, men verkligen inte mycket. Ett ”problem” man dock snabbt ordnar genom att ta sig en till klunk av denna nektar från gudarna och man suckar av välbehag efter varje klunk. Dock gäller det att dricka fort för smaken avtar och blir betydligt blaskigare ju närmare drickan kryper rumstemperatur.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i skrivande stund (sommaren 2015) precis över allt.

Slutsats
På ett sätt är jag glad att limen inte hade mera närvaro än vad den har. Smaken av honungsmelon (eller nätmelon, tycker det är lite samma smak) är fullkomligt ljuvlig och en stark smak av lime hade nog förstört smakupplevelsen lite. Men över lag så är detta vansinnigt gott, även om smaken ganska fort avtar. Helt klart en av mina nya favoriter och den passade otroligt bra en varm sommardag.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s