Festis Sparkling – Strawberry & Watermelon

Standard

FestisSparklingStrawberryWatermelonFestis kommer med en bubblande dricka som har en helt magisk smakkombination, jordgubbe och vattenmelon.

Hur smakar det?
Så fort jag läser etiketten blir jag lite oroad. En sak som varit en trend på Festis Sparkling är att det är den frukten som står först som dominerar. Och mycket riktigt när jag tar och doftar lite på drickan så är det bara jordgubbe jag känner… På smaken är det lite mindre jordgubbe, men konstigt nog inte mer vattenmelon. Smaken är ganska så tam faktiskt. Det smakar inte mycket av varken jordgubbe eller vattenmelon. Känns lite som att man dricker jordgubbssaft från Önos där man råkat ha i dubbel mängd vatten. Lite syrlig på slutet av drickan, som om man råkat få en jordgubbe som inte var helt mogen. Vattenmelonen verkar ha sjukanmält sig för det enda som får mig att tänka på vattenmelon är färgen på drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i skrivande stund (2015) i nästan var och varannan butik.

Slutsats
Med tanke på hur otroligt god deras Melon & Lime dricka var trodde jag att detta skulle bli en minst lika underbar smakupplevelse. Jag menar, vad finns det som är godare än vattenmelon och jordgubbe? Något som turkiska Uludag redan visat är en vinnande smakkombination. Nej detta är ynkligt, besvikelsen är faktiskt total. Missförstå nu inte. Detta är en helt okej dricka. Det smakar inte dåligt på något vis, det smakar bara väldigt lite och faller helt enkelt under kategorin tråkigt. Betyget blir medel, men det är det mest medelmåttiga medelbetyget jag kan ge. Det enda denna drickan lyckades åstadkomma var att släcka min törst (pga vatten) och få mig att längta efter andra läskeblaskar.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s