Faxe Kondi Booster Blue

Standard

Faxe Kondi Booster BlueDanska nationaldrickan Faxe Kondi nu som energidricka och dessutom i lightversion

Hur smakar det?
Precis som med Blu Day så doftar denna dricka lite lätt av smultron, vilket bådar gott för drickan. Men ack och ve så smakar det inte alls som det doftar, det smakar faktiskt nästan inget alls. Den så lovande doften av smultron infinner sig inte alls i smaken och det smakar istället bara blaskigt av ingenting alls, inte ens socker. Tar man och låter drickan leka lite på smaklökarna så kommer det en svag syrlig smak som snabbt övergår i något obestämt kemiskt, det smakar lite som det doftar av bilmattor, vilket inte direkt är något jag letar efter när jag handlar energidricka. Konstigt nog så är eftersmaken som kommer trippandes på tårna ett par minuter efter man svalt lite halvtrevlig. Men det räcker inte för att rädda drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns absolut överallt i Danmark, snudd på omöjlig att missa

Slutsats
Tyvärr så var detta ingen större hit från danskarna. En väldigt blaskig dricka utan någon egentlig smak. En dricka som på sin höjd smakar som Loka med lite strösocker utblandat i sig. Jämfört med den vanliga Faxe Kondi Booster så är detta en riktig besvikelse. Finns helt klart värre drickor i världen, men detta är nog en av de tråkigaste.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s