Faxe Kondi Booster

Standard

Faxe Kondi BoosterDanska nationaldrickan Faxe Kondi, fast i energidricksform

Hur smakar det?
Doftar inte alls som vanliga faxe kondi, doften påminner mera om citron blandat med vanilj blandat med något obestämt sött, nästan lite blommigt i doften. Smakar precis som det doftar bara mycket starkare och det är himmelskt! En uppfriskande fruktig smak fullkomligen omsveper smaklökarna i en fluffig filt
av välbehag. Tänk er en lite sötare version av Sprite, för att sen övergå till att smaka fruktigt och behagligt sött. Det smakar nästan lite smultron blandat med fransk vanilj. Eftersmaken hänger även den kvar ett längre tag men övergår då igen till den lite mera Sprite-liknande smaken. Men drick den fort, för när den börjar bli varmare så ändrar den smak och den goda fruktiga smaken ersätts med en smak av kinin.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns verkligen överallt i Danmark, omöjlig att missa

Slutsats
Vanliga Faxe Kondi är inte en dricka jag är speciellt vild och galen i. Den smakar helt okej, men känns lite som Mountain Dew, en dricka jag inte heller riktigt kommer överens med. Dock är denna versionen helt okej och en dricka jag brukar handla när jag är på genomresa i Danmark. Helt klart ett måste för folk som gillar energidrickor och som råkar befinna sig hos våra grannar i väst.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s