Lemony Lemonade

Standard

LemonyLemonadeFaritrade-märkt ekologisk lemonad från england med stilig etikett design

Hur smakar det?
Som vanligt börjar vi med doften och det är en väldigt inbjudande doft av lemonad som sipprar ur toppen på flaskan. Doftar som sagt väldigt ”lemonadigt” så detta kan nog bli ganska så surt. Inte riktigt lika surt som jag förväntade mig (tänkte Brämhults lemonad, en lemonad som verkligen ger ”surmun”) men ändock ganska så surt, som lemonad bör vara. Smakar naturligt av citron och inget annat, förutom sötman från sockret då. En sötma som är precis lagom för att ta udden av det sura utan att bli sliskigt. Drickan känns fräsch från första till sista klunken. Eftersmaken är precis som man förväntar sig, uppfriskande syrlig och den hänger inte kvar allt för länge så att den bli påstridig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i en liten butik nere i Malmö. Återförsäljare för Karma Cola finner du här.

Slutsats
Vad skall man säga egentligen. Drickan är det verkligen inget fel på, men inte heller något jag skulle tipsa folk om. Om det inte är så att de är ute efter något som är fairtrade och ekologiskt odlat. Smaken är fin, designen är tjusig, det känns genuint. Kanske en dricka man kan ställa fram på sommaren när man har goda vänner på besök för en grillning eller så.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s