Mello Yello

Standard

MelloYelloCoca-colas kontring till Mountain Dew, en dricka som av någon anledning får mig att tänka på 80-talet

Hur smakar det?
Det smakar riktigt ”mellow”, inte riktigt några toner åt ena eller andra hållet. Ja det smakar lite lätt av citrus, en ganska så sockrad citrus och inte en sådan citrus som får munnen att dra ihop sig. En väldigt liten kick av något surt dyker snabbt upp men försvinner ut i tomma intet med resten av drickan. Nej det är inte blaskigt, det är bara, tråkigt. Smakar som en Mtn Dew men inte lika syrlig, men samma trista söta eftersmak. Tycker det är lite som att någon tagit en Dextro och löst upp den i lite sockerdricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades på usagodis.se

Slutsats
Jag vet inte riktigt vad jag väntade mig egentligen. Var nog rädd för en windex liknande dricka, det vill säga en riktigt syntetisk och hems citron. Men istället fick jag en rickig ”axelryckning” till dricka. Det vill säga att det kan lika gärna kvitta. Inget att skriva hem till eller rekommendera till kompisarna. Inte äcklig, inte välsmakande, bara medioker.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s