Arizona – Soda Shaq – Strawberry cream

Standard

ArizonaShaqStawberryCreamEn stor rosa burk med Shaquille o’neals glada ansikte på, hoppas detta inte är läskversionen av Shaq Fu

Hur smakar det?
Doften är inget annat än ljuvlig! Det doftar precis som den godaste vanilj/jordgubbsglassen du kan tänka dig. Eller kanske mera som en av de godaste drinkarna som finns Rosa Pantern. Smaken för också tankarna åt antingen världens bästa jordgubbsglass eller drinken som tidigare nämndes. En fullkomligt underbar smak av jordgubbar blandade med härligt gräddig vaniljglass, utan att kännas för mäktig. Klunk efter klunk och jag fullkomligen ryser av välbehag. Mer! Ge mig mer! Eftersmaken är precis lika underbar den med, inga nya undertoner av något annat, bara den goda smaken av drickan i en något avtagande form. Inte direkt en uppfriskande dricka kanske, lite för mycket godissmak över det hela, men gud så gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på Godishuset Svinesund och importeras av americansweets.se

Slutsats
Nektar från gudarna och inget annat! Detta är vansinnigt gott och även om burken bjuder nästan 700ml av dricka så tog den slut alldeles för fort. Även om jag befinner mig i någon form av eufori just nu så måste man ändå vara lite realist och säga att det är lite för ”slisktigt” för att man skall njuta lika mycket genom hela burken. Halva burken är egentligen nog, sen försvinner liksom lite av charmen. Men har man någon att dela med så är detta ett givet val för den som känner för, mer eller mindre, en alkoholfri version av Rosa Pantern.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s