Battery – No calories / Lime

Standard

BatteryNoCaloriesLimeLångköraren Battery med en ”zero” variant med smak av lime

Hur smakar det?
Doften är väldigt lik en sprite, eller 7up om man så vill. Smakar faktiskt inte helt olikt tidigare nämnda drycker heller. En trevlig uppfriskande smak av lime blandat med typ sockerdricka. En lite syrlig eftersmak, men inte på långa vägar lika syrlig som originalet, en dricka som för övrigt har en ”strävhet” som denna versionen helt saknar. Eftersmaken är frisk och trevlig i övrigt och aspartamet märks knappt av. Men det märks knappt heller att detta är en Battery, vilket kan ses som både en bra och en dålig sak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Norge under våren 2016

Slutsats
Battery är och kommer alltid att vara en av mina favoriter bland energidryckerna. Originalet är en riktigt speciell dricka med en syrlighet och en strävhet som får många att rynka på näsan, personligen älskar jag det. Denna versionen är nog så långt ifrån en traditionell battery man kan komma. Absolut inget fel på läskeblasken dock, smakar riktigt trevligt och finns absolut inga negativa aspekter med den. Blir dock ingen fullpoängare då det inte är något superspeciellt med drickan, men högt betyg, det blir det. Om du vill passa på kalorierna och känner för lite sprite med 32/100ml koffein i sig så kan detta vara ett alternativ.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s