Thomas Kemper – Vanilla Cream

Standard

thomaskempervanillacreamEn vaniljdricka som är sötat med både honung och rörsocker? Detta kan bli sött…

Hur smakar det?
Doften domineras faktiskt av honung mer än av vanilj. Det doftar som någon mild honungsdricka med ett uns vanilj. Smaken är lite mera åt vaniljhållet, men fortfarande inte så dominerande som jag först trodde. Tänk dig en vaniljglass (på bytta) som du kulat upp i en tallrik och för att göra det lite mer dekadent använder du flytande honung istället för O’hoj kolasås ovanpå, där har du smaken. Drickan är inte heller så sockersöt som jag först trodde utan känns faktiskt ganska så mild. Visst är den söt, men inte så söt att det värker i tänderna. Eftersmaken är len och ”vaniljig” i smaken, honungen dyker upp lite då och då för att förgylla smakupplevelsen. Väldigt imponerad faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna läskeblask köptes hos Soda Nation, i huvudstaden.

Slutsats
Förväntan (som alltid när det gäller vaniljdrickor) är att det kommer vara väldigt överdrivet, som att dricka ett doftljus typ. Men så var icke fallet denna gången. En mild och behaglig dricka med smak av lika mycket honung som vanilj och med en balanserad/trevlig sötma. Läskeblasken känns oerhört exklusiv i sin smak och ger verkligen ett intryck av personlig hantverkarläsk. Gillar du vanilj och honung så är detta ett givet val.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s