Jackson Hole Soda – Strawberry Rhubarb

Standard

JacksonHoleSodaStrawberryRhubarbEn underbar flaska med en smak som låter underbar, jordgubbe och rabarber, mums!

Hur smakar det?
Doftar inte jättestarkt, men man känner ändå en tydlig doft av jordgubbe, inte så mycket rabarber dock. Smaken är lite den samma, tydlig smak av jordgubbe men rabarbern lyser med sin frånvaro. Men jordgubben, oj oj oj vad gott det smakar! Tänk dig den mest högkvalitativa jordgubbssylten du kan tänka dig så har du smaken av denna drickan. En helt naturlig och ganska sockrad jordgubbe fullkomligen omsluter smaklökarna i en jordgubbsdröm. Efter ett par klunkar kan man ana något svagt av rabarbern, men den där syrligheten och speciella smaken som vanligtvis återfinns i rabarber finner jag inte. Eftersmaken är 100% jordgubbe och känns riktigt fräsch faktiskt, även om drickan är lite åt det väl söta hållet. Gott från början till slut!

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna eminenta dricka köptes hos Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Att detta kunde bli gott anade jag redan innan jag korkade upp, men att det skulle bli såhär gott kunde jag inte ana. En oerhört kvalitativ dricka med genuin smak av jordgubbe och en sötma som är bra, även om den kanske är en aningens för söt. Men detta får kvala in som en ”godisdricka” och inget man dricker för att släcka törsten en varm sommardag eller till maten. Finner du ett exemplar så köp!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s