The pop shoppe – Black Cherry

Standard

thepopshoppeblackcherryBlack Cherry är kort och gott Bigarråer, inte att förväxlas med tomatsorten Black Cherry (vilket korkat namn…)

Hur smakar det?
Först och främst så har läskeblasken en helt fantastisk färg. När man häller upp den i ett glas så skummar det härligt och den vinröda färgen läskar verkligen. En bra start. Doften är av körsbär men kanske inte så stark som jag hade förväntat mig. Smaken å andra sidan är makalös, herre min skapare vad sött och friskt det smakar. Detta är precis som att äta solmogna bigarråer, härligt söta och lite sura. Smakar 110% naturligt även om det antagligen inte är det (står aromämnen, kan vara vad tusan som helst) och jag njuter av varje klunk. Eftersmaken är lite mer syrlig än den är söt, men det passar bara till drickan. När jag tittar på innehållet ser jag att den innehåller kinin, vilket är min absoluta nemesis när det kommer till smaker. Som tur är känner jag inte alls av minsta lilla gnutta kinin utan det smakar bara bigarråer för mig. Helnöjd!

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes hos Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Körsbär är alltid en välkommen smak på drickor för min del. Cherry Coke är jättegott och de flesta drickor som skall smaka körsbär i en eller annan form brukar mötas med ett leende av undertecknad. Detta är nog en av de godaste jag druckit hittills, för den känns så genuin. Drickan för tankarna till bilresa genom norska Sogn og Fjordane när fruktträden börjat ge ifrån sig och man kan stanna längs vägen för att köpa en påse nyplockade bigarråer. Så det är bara att köpa, skruva av kapsylen och njuta!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s