Hosmer – Red Lightning

Standard

hosmerredlightningEn energidricka som slår likt en blixt från klar himmel, en röd blixt, då vet man att Zeus menar allvar

Hur smakar det?
Doften är väldigt sötsliskig och man känner av vad amerikanarna kallar för vindruvor, en liten hint av artificiella jordgubbar finns där också. Smaken är väldigt mycket jordgubbe, som BOB jordgubbssaft, smakar mest sött men man kan identifiera att de tänkte smaka av det röda bäret. Om det är deras ”grape skins” eller granatäpplet som blivit på detta viset vet jag inte. Det är gott men en aningens för sötsliskigt för min smak. Känns som tidigare nämnda blandsaft som någon råkat göra lite väl koncentrerad. En viss syrlighet kommer på eftersmaken, man känner hur det ”vrider” lite längst bak i munnen efter varje klunk, vilket är välkommet då det ger en uppiggande effekt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades på Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Här är en dricka jag inte hade en susning om till en början, kunde smaka precis hur som helst. Att det skulle smaka som det såg ut (rött) trodde jag kanske inte dock. Helt klart en god läskeblask, om än lite för söt för min smak. I ärlighetens namn så tröttnade jag mer och mer för varje klunk efter den första, tills lite mindre än halva flaskan återstod och då avslutades den mest p.g.a snålhet. Men bara för att jag tröttnade på den betyder det inte att det är en dålig dricka, jag hade kunnat tänka mig en flaska till någon gång. Så ett medelbetyg får det bli.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s