Not See Kola

Standard

notseekolaEn genomskinlig cola som har så många ordvitsar på flaskan att den praktiskt taget skulle kunna vara från Göteborg

Hur smakar det?
Luktar faktiskt cola, som de där sura napparna som finns att köpa. Smakar faktiskt som colanappar också, inte de sura nu, för det finns inget syrligt i drickan att tala om. Men det smakar faktiskt väldigt likt vanliga colanappar. Tankarna förs lite åt gamla hederliga Calippo Cola. Det skummar till ganska rejält i munnen vid varje klunk och sen händer något riktigt konstigt. Så fort man svalt så försvinner all smak ur munnen, det blir bara som ett tomrum av smak. Nyss smakade det cola, nu smakar det absolut inget. Det är som att man druckit destillerat vatten. Sen går det ett par sekunder och då återvänder en lite del av smaken. Man kan ana lite colasmak men det känns mest lite syrligt, vilket måste vara tack vare citronsyran. Men överlag, en väldigt anonym eftersmak till en annars ganska så god dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Okej, först måste vi belysa den helt otroliga mängden dåliga vitsar på denna drickan. Not See Kola är först klyftigt eftersom det är en genomskinlig cola (som Crystal Pepsi), men sen när man ser att det är en dålig ordvits om det tredje riket ger man ifrån sig en ordentlig suck och kan inte annat än hjälpa att le stort. Alles klar är också träffsäkert och riktigt riktigt dåligt. Men nog om dåliga vitsar, hur är drickan? Till en början, riktigt trevlig, men den där märkliga ”eftersmaken” förvirrade verkligen. Aldrig stött på något liknande innan, hur en dricka helt och hållet kan försvinna sådär. Men varje ny klunk man tar är god för att sedan ha det abruptaste slutet sedan finalen av The Sopranos. Allt som allt är det en dricka som är roligare än den är god. En genomskinlig cola är kul och alla dåliga ordvitsar är också kul, men smaken är inget speciellt. Allt krut verkar ha lagts på att göra en dricka som ser skoj ut.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s