Bawls Guarana – Cherry

Standard

bawlsguaranacherryAmerikanska Bawls med en klar läskeblask som skall smaka av körsbär

Hur smakar det?
Doften är onekligen av körsbär, ett körsbär som känns syrligare än det känns sött. Första klunken är bra, jag känner smaken av körsbär, men tyvärr bara en kort liten stund. Sedan kommer den där (för mig) hemska bismaken som jag associerar med kinin. Körsbäret är som helt bortblåst och istället sitter jag där med en besk/sträv smak i munnen som inte alls är speciellt trevlig. Eftersmaken pendlar mellan att vara sträv och små små hintar av körsbäret som gömmer sig någonstans inne i denna drickan. Varje ny klunk är trevlig, men bara i ungefär två sekunder innan drickan skummar upp i munnen och släpper ifrån sig denna beska bismaken. Jag kan helt enkelt inte förmå mig att tömma flaskan på dess innehåll.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Jag tror helt enkelt att Bawls inte är något för mig. Precis som med originalet har denna en bismak jag absolut inte kommer överens med. Körsbäret i denna drickan var också mest bara där som en liten piff istället för själva huvudnumret, vilket var vad jag förväntade mig, en dricka som skulle smaka starkt av körsbär. Jag sitter nu och stirrar på halva flaskan och kommer ju tömma den, av ren snålhet, men speciellt njutbart kommer det dessvärre inte vara. Tråkigt att en såpass anrik dricka som Bawls Guarana inte går hem, men man kan inte gilla allt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s