Dr. Brown’s Cel-Ray

Standard

drbrownscelrayEn läskeblask som skall smaka av selleri? Hur kommer man ens på något sådant?!

Hur smakar det?
Doften kan närmast beskrivas som Pommac blandat med äpplemust och selleri. För det doftar faktiskt lite svagt av selleri, vilket är kul. Smaken är betydligt mer av selleri än pommac, även om pommacen har en viss närvaro genom hela smakupplevelsen. När man tar sig en klunk känner man verkligen smaken av selleri, sedan tar den lite äppelinspirerade pommacen över en stund och sen blir det 100% selleri på eftersmaken igen. Det märkligaste med drickan är att det faktiskt är ganska så gott, den är läskande och man kan inte hjälpa att dra lite på smilbanden över hur udda det är att man dricker en läskeblask som smakar grönsak som dessutom är god. Klunk efter klunk och innan jag vet ordet av det är drickan slut och jag önskar jag hade haft en flaska till.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes hos Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Detta är en dricka där det kunde gå lite hur som helst. Jag tycker selleri är ganska så gott och har det gärna i matlagning. Men komma på att man kan göra en läskeblask av det? Vågat! Som tur var så var det en god dricka och en väldigt kul dricka. Smaken av pommac går inte att skaka, det finns vissa inslag som får mig att tänka på nyårskungen. Hade jag köpt en hel låda med denna läsken? Nej, kanske inte. Men jag hade nog kunnat tänka mig ett 6-pack i skafferiet som man kan ta av lite då och då, eller när man vill överraska vänner som kommer på besök med något unikt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s