Bomba Cherry Energy

Standard

bombacherryKolsvart handgranat fulladdad med körsbär och energi, låter hur bra som helst

Hur smakar det?
Första tanken när jag känner doften är att detta doftar som körsbär blandat med något annat. Drickan har en viss friskhet till sig som är svår att sätta fingret på. När jag sniffar känns det nästan som att drickan har någon mintig karaktär, tänk ett tuggummi av märket Stimorol med smak av körsbär. Allt detta utan att egentligen dofta av mint, det är bara något friskt med doften. Men nu till själva smaken och det är tyvärr inte några goda nyheter. Vid första klunken känner jag smak av körsbär, men jag trodde att detta skulle smaka riktigt starkt av körsbär och vara väldigt sött. Typ som en god körsbärssylt med kolsyra, men icke. Smaken av körsbär är kortlivad. Efter varje klunk smakar det av körsbär i några få sekunder innan en oerhört anonym och blaskig eftersmak tar över. Jag får ingen eftersmak av körsbär alls och drickan känns inte ens speciellt söt, vilket är märkligt för det är vanligt socker i och inte något sötningsmedel såsom aspartam eller sukralos. Friskheten man kunde känna på doften är även den bortspolad, det finns ingen syrlighet till drickan (som de flesta andra energidrycker har) det finns inget än besvikelse i denna glasflaskan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på usagodis.se men har även skådats på webhallen.

Slutsats
Nej gud vad besviken jag är. Öppnade det officiella läskeblask.se kylskåpet, såg Bomba körsbär och tänkte ”det skulle sitta riktigt fint nu med en körsbärsdricka!” men tji fick jag. Istället för en välsmakande och uppiggande dricka fick jag ett glas med en blaskig ursäkt till körsbärdricka. Den potentiella energin jag kunde fått från läskeblasken nollades helt av den tråkiga upplevelsen. Det smakar inte dåligt, det smakar bara så oerhört tråkigt. Betyget blir därefter också, en tvåa, med andra ord: underkänt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s