Jolly Rancher Soda – Cherry

Standard

jollyranchercherryAmerikanska godiset Jolly Rancher i läskeblaskform, smak: körsbär

Hur smakar det?
Doftar mera som en Dr. Pepper än ren körsbärsdricka. Påminner lite om Dr. Pepper Cherry i doften, då körsbäret är lite mer framträdande. Men hade jag haft en ögonbindel på mig hade jag lätt gissar Dr. Pepper. Smaken är även den förvillande lik tidigare nämnda doktor. Vilket är lustigt för många som smakar Dr. Pepper tycker sig känna en smak av körsbär, något som företaget själva inte tycker att det gör. Nåväl, åter till denna drickan. Klunk efter klunk känner jag en smak som är väldigt bekant. Det smakar inte körsbär på samma sätt som The Pop Shoppe – Black Cherry eller Louks – Sour Cherry, det känns som att det är blandat med något. Det bör nämnas att ju närmre drickan kommer rumstemperatur, desto mera av en renodlad körsbärsdricka doftar det och de börjar närma sig Jelly Belly – Very Cherry. Men Dr. Pepper associationerna hänger kvar, speciellt på eftersmaken. En väldigt god dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på usagodis.se

Slutsats
En väldigt trevlig och lättdrucken läskeblask som kan ses som förvirrande lik en annan väletablerad dricka. Men det är inget fel i det. Det var trevligt från början till start och hade detta varit en dricka som varit lättare att få tag på så hade jag nog kunnat göra detta till en ”lördagsgodis”-dricka. För det är godis och inte en läsk du tar till maten. Men allt som allt, tummen upp och inte något att klaga på.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s