Jolly Rancher Soda – Green Apple

Standard

jollyranchergreenappleAmerikanskt godis nu i flytande form som skall smaka grönt äpple, kort och gott

Hur smakar det?
Doftar klassiskt av grönt äpple, sådär riktigt koncentrerat och intensivt som det skall dofta av något med gröna äpplen. När det kommer till smaken är den inte ens i närheten av lika potent som doften. Istället för att vara en riktig käftsmäll av gröna äpplen är det en mycket mildare, behagligare, smak av frukten. Först är jag lite besviken, men efter ett par klunkar till så välkomnar jag den lite restriktiva smaken. Hade den varit lika intensiv som doften skulle man nog tröttnat oerhört fort. Stundom påminner den mera om en päronläsk än grönt äpple tack vare sin lite anonyma smak. Eftersmaken är oerhört trevlig, kan känna en viss underton av vad som påminner mig om vanilj tillsammans med smaken av äpple. Nedtonad men trevlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på usagodis.se

Slutsats
När jag kände doften var min spontana tanke att detta är något jag kommer ta några klunkar av och efter halva flaskan är jag trött på den. Så blev det verkligen inte. Drickan känns tillbakahållen, som att de dragit åt sig tyglarna och inte skruvat upp smaken till elva. I skrivande stund är halva flaskan slut och klunken jag tar nu är lika god som den första. Nej detta är en läskeblask jag gärna hade haft ”på lager” för de där dagarna man gjort något fysiskt ansträngande och behöver något riktigt härligt att släcka törsten med. Det smakar sommar, det smakar 25 grader varmt och svalkan under ett parasoll med läskeblasken i handen. Bra jobbat Jolly Rancher!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s