Fanta Zero -Blackcurrant

Standard

En halloween temad läskeblask utan socker och med smak av svarta vinbär

Hur smakar det?
Nog doftar det av svarta vinbär iaf. Till en början riktigt trevligt men när jag återvänder till burken för en till sniff känner jag någon underton i doften som inte riktigt uppskattas. Smaken är trevlig vid en första klunk. Det smakar svarta vinbär och känns inte speciellt artificiellt utan som att de använt äkta vara. Dock är detta en smakglädje som inte stannar speciellt länge då det snabbt blir väldigt menlöst. Smaken försvinner nästan på en gång efter att man svalt drickan och kvar i munnen är endast syrligheten från de svarta vinbären kvar. Det känns ”tomt” efter varje klunk och även om man kan förnya smaken med en ny munfull så är det tråkigt att upplevelsen blir så kort. För när det väl smakar svarta vinbär så smakar det gott. Sötman känns typiskt ”zero” men bekommer mig inte, det är en helt okej sötma som inte går överstyr med aspartamet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i en ica butik, som för stunden har någon form av exklusivitet.

Slutsats
Jag hade tidigare hört mixade recensioner av drickan. Vissa ansåg att den var kanon andra att den var hemsk. Själv är jag i mitten. Det var trevligt, men lite ”kort”. Smakar svarta vinbär, smakar goda svarta vinbär, trevlig sötma men allt för kort eftersmak. Hellre en Zero svarta vinbär än en Zero apelsin. Kan nog tänkas att denna dricks igen. Kanske rent av ett sexpack för att variera lite mot den sedvanliga läskeblasken. Helt ok men inget fantastiskt (snygg burk dock).

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s