Ocean Bomb Pokémon – Pikachu Cucumber

Standard

Pika pika! Undrar om det är gott med gurka från havet, hoppas inte det är sjögurka?

Hur smakar det?
Hur mycket kan gurka dofta egentligen? Tydligt väldigt mycket. Det doftar sommar och grönsaksland, färska saftiga härliga gurkor att ha på ostmackan. Det bådar gott! Sen tar man en klunk och undrar, vad hände? Den potenta doften återfinns inte alls. Det smakar istället som en loka med en gnutta gurka i sig, inte naturlig gurka heller utan någon misslyckad kemisk blandning av en person som ätit en gruka för tio år sedan och nu försöker gissa sig till vad det smakade. Men gurkor är inte gurkor, olika sorter smakar olika och det är säkert skillnad på våra svenska gurkor och några som vuxit upp i ett lite varmare klimat. Det finns faktiskt lite trevlig smak av gurka på eftersmaken, men det är väldigt vattnigt, vilket man i och för sig borde förvänta sig av en dricka baserad på en grönsak som består av 96% vatten. Men ändå, doften var så bra att man gärna kunde haft det även i smaken. Ingen som helst sötma att prata om, även om de påstår att den har lite i sig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
I ärlighetens namn slank denna burken med i beställningen endast tack vare utseendet. Något som heter Ocean Bomb och skall smaka gurka låter inte som en smaksensation. Vilket det inte var. Det smakar lite gurka, konstig gurka men ändock gurka. Skummar lika mycket som havet vid varje klunk och typ helt utan sötma (precis som havet!). Tycker man burken är söt, köp. Men annars, eh…

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s