Radmans – Energy Drink

Standard

En dricka med vikinghjälm på framsidan, från Österrike, såld i en butik som fräst säljer saker från mellanöstern. Internationellt!

Hur smakar det?
Doften är av ”generisk” energidricka, typ en blandning mellan Red Bull och Battery. Smaken är typ den samma, som en syrligare variant av Red Bull, faktiskt ganska lik de Thailändska okolsyrade glasflaskorna med Red Bull. Syran är påtaglig och det stramar lite längst bak i kinderna när man tar sig en klunk. Saknar dock den sträva eftersmaken som exempelvis Battery har. Det finns någon hint av typ honung på drickan, en svag svag förnimmelse av honung dyker upp ibland på eftersmaken. Men försvinner lika snabbt som den kom. Normal sötma, åter igen, tänk nivån på en Red Bull. Helt klart dugligt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i en importbutik i Jönköping, Råslätt.

Slutsats
Fick det jag förväntade mig, en generisk energidricka. Frågan var vilket håll de valde att ta, generisk bubbelgum eller härma Red Bull, de tog det senare alternativet. Apropå vart man hittar drickan så är nog svaret: Nej. Burken jag har i min ägo är daterad produktion Augusti 2017 och bäst före 13:e December 2019. Tittar man på deras hemsida så finns denna drickan inte längre kvar i sortimentet, så antagligen har den gått i graven. Inte för att det skulle blivit någon anstormning av nya kunder dock. Det är en fullt duglig dricka som hade fungerat som ett substitut för en Red Bull eller en Powerking.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s