Cheerio Megapachi Energy Drink

Standard

En japansk energidricka som, enligt samtliga innehållsförteckningar, inte innehåller vatten???

Hur smakar det?
Doftar supergenerisk energidricka, lite bubbelgum, lite Red Bull, lite fruktigt. Smakar också precis som vilken Red Bull kopia som helst initialt, som en Red Bull fast med en gnutta bubbelgum blandat i sig. Ingen som helst syrlighet, bara sött. Men inte överdrivet sött, det är en väldigt trevlig sötma, precis som Red Bull. Det kan vara min inbillning, men det kittlar lite längst bak i halsen efter varje klunk så möjligt att den innehåller en gnutta chili? Kan inte hitta någon mera detaljerad innehållsförteckning än att den innehåller ”smakämnen” så endast tillverkaren, eller de som kan japanska, vet säkert vad det är i. Men oavsett är det en ganska så trevlig Red Bull kopia som faktiskt kostar lika mycket som en Red Bull på pressbyrån.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Först och främst: Innehållsförteckningen. Jag tycker den är ganska lustig för de har inte angett vatten som ingrediens. En dryckesprodukt skall på sin innehållsförteckning visa innehållet från mest till minst. Men ingen form av vätska återfinns och jag har letat runt på flera sidor, alla har samma svar. Misstänker att i Japan utgår dom bara från att folk fattar vad det är i? Men anledningen till att jag undrar är för att i asiatiska länder är det inte ovanligt med läskeblaskar som har en mjölkbas, så man vet ju aldrig riktigt vad som erbjuds. Här var det vattenbaserad dricka, så nu vet vi det. Nåväl, vi lämnar det bakom oss och det kan konstateras att denna drickan kan ses som ett steg upp i smaken på generiska billighetsdrickor, såsom Powerking, Euphoria, Boost, Dark Dog och allt annat som försöker ta marknadsandelar från Red Bull och Monster. Generiskt, men skoj burk. Så är du burksamlare är det ett givet val, annars, pass.

Slutbetyg

Annons