Kong Strong – Colossus

Standard

Lidls egna märke av energidricka som skall smaka koloss, vilken koloss vet jag dock inte

Hur smakar det?
Doftar som generisk energidricka, Red Bull med bubbelgum. Smaken är den samma, smakar som en handfull av lågpris energidrickor. Att smaka billigt är inte nödvändigtvis dåligt dock. Sötman är ganska så mild, smakerna känns söta men själva andelen socker märks inte av så mycket på smaken. Ganska snabbt kommer det en karaktäristisk syrlighet från drickan som sen blandas 50/50 med den sötma smaken. Eftersmaken är väldigt kort och försvinner nästan helt ur munhålan på några sekunder. Väldigt anonym i den bemärkelsen.

Vart hittar jag läskeblasken?
På Lidl

Slutsats
Detta är den första av Kong Strong drickorna jag tar en titt på och det smakar precis som jag misstänkte, lågpris. Men det är ett bra lågpris. Såsom Euphoria och inte som De Royal. Påminner mig om de gamla Euroshopper drickorna som jag faktiskt inte har en aning vilket namn de nu går under. Den generiska smaken på denna drickan gör mig fundersam på vad deras original, som endast går under Kong Strong, smakar. För jag kan inte tänka mig något mera generiskt än denna. Hur som helst, en helt okej dricka som gör det den skall. Lämplig när man är just på en budget eller precis innan lönen.

Slutbetyg

Annons