Lesters Fixins – Bacon Soda

Standard

Läsk med smak av bacon, kanske den galnaste skapelsen någonsin

Hur smakar det?
Det doftar, hemskt. Tänk dig fuktiga baconchips (snacks) så har du doftprofilen på denna drickan. Redan innan jag tar mig en klunk sitter jag här och känner mig äcklad. Tänkte detta skulle bli spännande, men nu har modet lämnat mig. Nej, ingen mins en fegis, let’s go! …Det smakar så fruktansvärt vidrigt att jag inte vet vad jag skall ta mig till! Den mest syntetiska baconsmaken du kan tänka dig blandat med kolsyrat vatten. Hela min mun täcks av en hinna av lidande och misär. Som om jag har druckit en munfull med baconfett som nu lagt sig över samtliga ytor i munnen. Liknelsen med baconsnacks och vatten kvarstår. Tag en helt påse med baconsnacks av något riktigt dåligt märke, krossa till ett pulver, blanda med en liter sodastreamat vatten och du har denna hemska kreation framför dig. Jag tog en klunk och det räcker, jag tänker inte ta en till. Tänker inte ens lukta på vätskan igen. Det här är det absolut värsta jag någonsin druckit och jag ångrar mig bittert.

Vart hittar jag giftet?
Köptes via ovrhypd.se

Slutsats
För några år sedan kom jag över en riktigt märklig energidricka, Energy Drink Currywurst Style. Det var en förvånansvärt välgjord dricka som smakade korv med curry. Min förhoppning var att även denna dricka skulle överraska mig på ett liknande vis. Nog blev jag överraskad, men åt helt fel håll. ”Läsken” är nästan obeskrivligt vidrig, jag skulle nästan säga att man måste testa själv för att förstå men snälla gör inte det. Eller gör du det så ha något annat som kan rensa munhålan nära till hands. Jag tog en klunk och väntade förgäves på att eftersmaken skulle försvinna, det gjorde den inte. Hinnan låg kvar i två minuter tills jag i ett tillstånd av panik och illamående sprang runt i huset och letade efter något motgift. Till slut blev det: två nypor med picklad rödlök, saften från en halv limefrukt och några nävar med ganska mediokra bbq nötter jag köpte på matsmart. Nu sitter jag och suger på en Fisherman’s Friend och tittar föraktfullt på flaskan med den hemska röda vätskan i. Jag tänker inte hälla ut detta i handfatet, jag tänker hälla ut detta i toaletten och sedan städa toaletten med klorin.

Slutbetyg

Annons