Bang – Delish Strawberry Kiss

Standard

Hoppas inte dom gått runt och pussat på varje jordgubbe de la ner i burken…

Hur smakar det?
Väldigt lovande doft, mera som ett jordgubbsgodis av gele än typ Ekströms jordgubbskräm. Det smakar jordgubbar också, till en början ganska så tydlig och bra smak av godisjordgubbar. Men sen, bokstavligen sekunden efter att den första smaken lagt sig försvinner smaken helt och hållet och smakar bara sött vatten, hur? Jag menar verkligen att smaken bara försvinner i ett vakuum. Väntar man tålmodigt dock så kommer eftersmaken med dunder och brak och nu smakar det ännu trevligare av jordgubbar. Eftersmaken är långvarig och som sagt, väldigt trevlig. Det märkliga är att nu har smaklökarna bestämt sig för att ignorera smaken vid varje ny klunk och koncentrerar sig istället på att invänta eftersmaken. Varje ny klunk nu smakar mest syrligt och lite obestämt sött, sedan försvinner smaken och slutligen kommer den väldigt trevliga eftersmaken. Sötman i drickan är typiskt zero sugar. En relativt ”tom” sötman som gör det tydligt att det är artificiella sötningsmedel i drickan istället för någon variant av ”äkta” socker. Men helt okej sötma, bara att om man inte gillar den effekten eller bismaken kan detta vara en svårflirtad dricka för vissa personer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på tastyamerica.se

Slutsats
Välsmakande och god dricka. Jordgubben beter sig lite märkligt, som att den initiella smaken liksom försvinner mitt i allt. Men eftersmaken är riktigt trevlig och bär upp hela drickan. Sötmans ihålighet är lite av en besvikelse, andra drickor från Bang har haft en betydligt bättre sötma än denna. Men som sagt, gott från början till slut, bara inget speciellt utmärkande. En ok dricka jag hade kunnat köpa någon gång till.

Slutbetyg

Annons