Fanta – Zero Sugar – Watermelon

Standard

Vattenmelon utan socker låter lite väl vattnigt

Hur smakar det?
En väldigt lösgodisvariant doft av vattenmelon. Tänker på de där stenhårda vattenmelon tuggumi-kulorna som fanns i tuggummi automater på B&W. Smaken är desto mer som en helt vanlig naturlig vattenmelon, blandat med typ honungsmelon. Ja honungsmelon, det smakar faktiskt mycket närmare den melonen än vattenmelon. Utan socker är sötman, som man kunde misstänka, väldigt platt. Det kommer en liten pust av vad som skulle kunna vara sötma, men inte mycket mer än så. Det är snarare som en av Lokas överparfymerade smaksatta vatten än en läskeblask. Dock skall sägas att på efter eftersmaken så kommer det något som faktiskt upplevs som lite avlägsen mild sötma. Men drickan smakar gott, inte nödvändigtvis av vattenmelon, men någon melon. Godkänt men inte mycket mer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA

Slutsats
Med tanke på hur skeptisk jag var när jag såg den så skulle jag nog säga att denna Fantan gick vinnande ur striden. Tänkte meig super kemisk vattenmelon med aspartam tendenser. Men en ganska så trevlig melonsmak med tam sötma var faktiskt välkommet. Köper jag den igen? Tveksamt. Drack jag upp hela flaskan utan att rynka på näsan? Japp. Så godkänt.

Slutbetyg

Annons