Monster – Assault

Standard

Gamla klassikern Monster Assault byter cammo och gör återkomst på marknaden

Hur smakar det?
Väldigt citron centrerad cola av doften att döma. Smaken är faktiskt inte så citronig som jag först misstänkte. Det smakar helt klart av cola och citron, men colan har en lite större närvaro. Vilket är välkommet. Smakar billig generisk cola, typ premier cola eller vad dom nu har på Lidl. Sötman är väldigt trevlig, en ganska så mild men oerhört len sötma. Nästan lite åt Malaco colaflaskor hållet. Eftersmaken lämnar en del att önska dock då något märkligt händer. Smakar nästan som att jag andats in luft från en ballong eller något. Lite märklig plastig smak som jag inte uppskattar. Vilket såklart kan åtgärdas med en ny klunk. Men att sitta där med denna eftersmaken i någon minut pajar hela upplevelsen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på cooperscandy.com men bör finnas i ordinarie varuhandel också

Slutsats
Det var många många år sedan jag senast drack en assault. Och det generella intrycket är att det är en okej dricka. God colasmak och fin fräschör från citronen. Eftersmaken som påminner om insidan av en ballong är inte trevlig, men är inte så illa att hela drickan faller på det. Hade dom bara fått till en bättre eftersmak så hade detta varit en energicola att beställa hem bulk av. Men nu kommer detta nog bli en dricka jag ser lite då och då och tänker ”så illa var det väl inte” för att sedan bli måttligt besviken när jag inser att, jo, det smakar lite konstigt. Men fullt drickbar.

Slutbetyg

Annons