Maxx Energy Drink – Happy Exxtreme

Standard

Happy exxtreme är ett extremt namn men är drickans innehåll lika exxtrem eller bara med ett x?

Hur smakar det?
Förväntar mig generisk energidricka och när jag stoppar nosen i flaskan möts jag av en ganska så försiktig doft av generiskt bubbelgum. Vilket inte är fel, bubbelgum är najs, men det är än så länge helt enligt förväntningarna. Smaken är även den ganska så försiktig, det smakar precis som jag föreställde mig, dvs generiskt bubbelgum. Trevlig mild smak av bubbelgum med en svag underton av något lite surt. Typ som om någon blandat bubbelgum med något de hoppades skulle efterlikna typ Battery. Men trevligt och gott, om än ganska så mildt. Så vart den exxtrema biten är vette tusan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på dollarstore

Slutsats
Vi måste prata om flaskan. Detta är typ den sladdrigaste 1L flaskan jag någonsin druckit ur. Viker sig nästan när man vinklar den för en klunk. Så var uppmärksam på det. Men åter till själva drickan. Speciellt extrem är den inte, det är helt klart ett x för mycket i namnet. Överlag en trevlig dricka som är varken bu eller bä. Befinner mig sig på exempelvis dollarstore och är sugen på något billigt och fullt tjänligt, för all del, välj Happy Exxtreme då.

Slutbetyg

Annons