Monster Reserve – Watermelon

Standard

Enligt burken original monster fast med annan smak, så, inte original?

Hur smakar det?
Öppnar burken och känner en stark söt och fruktig doft även om nosen är cirka metern från burken. Doftar inte direkt vattenmelon, typ godis vattenmelon med lika delar jordgubbe. Aha, glukossirap i drickan, har vi börjat med det i Sverige nu? Där doften inte levererar helt på vattenmelon så gör smaken det. Eller tja, vid närmare eftertanke är jag inte helt säker på det heller. Det smakar typ vattenmelon, men som sagt godis varianten av vattenmelon då, det du finner i lösvikt för det mesta. Men jag kan inte skaka känslan av jordgubbar. Dock lite fermenterade jordgubbar, nästan som de där barn ”champagne” drickorna. Eller när någon har gjort en skål med bål som man lagt massa jordgubbar i och sen äter man jordgubbarna efter att dom legat i bubblet i fyra timmar. Sött är det, vansinnigt sött. 5.9g socker per 100ml låter som att de satt decimalen fel. Det är så sött att det bränner i halsen. Påminner mig om Fanta Strawberry från Thailand. Är det gott? Nja, det är för sött och för syntetiskt. Drickan är så intensiv, så söt, så parfymerad att jag inte mäktar med hela burken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på cooperscandy.com men bör finnas i dagligvaruhandeln.

Slutsats
Monster Reserve – White Pineapple var ganska så najs. Men denna är på tok för intensiv för mig. Smaken är väldigt överdriven och översötad. Hur de lyckats med att göra den så vansinnigt söt utan att faktiskt stoppa i allt för mycket socker vet jag inte. Men mer än halva burken vill jag inte ha iaf. Vilket är ganska ovanligt när det kommer till Monster.

Slutbetyg