G Fuel – Sage Mode

Standard

Det enda jag vet om Naruto är att det finns vansinnigt många avsnitt

Hur smakar det?
Intressant och inbjudande doft av vad jag tror är persika och någon citrusfrukt. Smaken är dock inte så mycket av en blandning av dessa dofter utan snarare bara av någon citrus. Nästan lite citronskal på smaken, då det är syrligt med lite beska. Det smakar ganska rejält av denna obestämda citrus tills persikan kommer fram och den kommer med bra vibrationer. Smaken skiftar från ganska tråkig citrus till en väldigt söt och härlig persika. Sötman är underbar och det märks inte i det minsta att vi har sockerfritt i burken. Varje ny klunk har dock den ganska så tråkiga tröskeln av citrus att ta sig över först, men den goda smaken av persika är en fin belöning. Eftersmaken hänger kvar ett bra tag och när citrusen gått sin väg så stannar den borta också. Riktigt trevligt!

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Tydligen är smaken pomelo och vit persika. Så någon märklig citrus helt enkelt, tydligen mest lik en grapefrukt. Persikan är verkligen stjärnan på denna drickan. Och det är väl bra att den har någon annan smak än persika, annars hade den bara blivit typ en Fanta Persika, fast sockerfri då. Just det sockerfria är väldigt bra denna gången för det smakar inte det minsta av sötningsmedel och sötman är fyllig. Trevligt för oss som gillar persika och kanske fullständig eufori för de som dessutom gillar Naruto.

Slutbetyg

Annons