G Fuel – Snow Cone

Standard

Krossad is med olika typers sirap, ser ut som Frankrikes flagga

Hur smakar läskeblasken?
Doftar typ bara bubbelgum, lite mer fruktig bubbelgum. Väldigt obestämd smak på drickan. Det smakar lite som att komma in på en godisbutik, tänk hemmakväll, och insupa doften av alla godissorter blandade tillsammans. Så smakar denna drickan. Ett virrvarr av sötsaker som smakar gott, men vet inte riktigt vad det smakar. Sötman är inte helt ok dock, känns ganska tydligt att detta innehåller kopiösa mängder sötningsmedel. Sukralos i detta fallet. Men även om sötman är ”ihålig” så är det helt okej. Sött och trevligt, men en dricka som är så rätt i mitten den bara kan bli.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Påminner mig om temat från en annan dricka Red, white & Boom – Freedom men med en lite annan smakprofil. Betyget landar dock på det samma. Detta är en okej dricka men inget jag skulle specifikt köpa igen, det finns många andra bra energidrickor som tampas om min uppmärksamhet. Hade de fått till sötman lite bättre hade nog betyget hoppat upp ett snäpp.

Slutbetyg

Annons