Monster Juiced – Aussie Lemonade Style

Standard

Galet snygg burk som väl egentligen borde vara upp och ned iom att den är från Australien?

Hur smakar det?
Doftar bara helt vanlig lemonad. Smakar också typ helt vanlig. lemonad. Recension slut. Nej men det är en ganska så trevlig lemonad de bjuder på. En ganska så mild smak av lemonad, inte för syrlig men med en tydlig smak av citron. Sötman är där men mest ett komplement till drickan, huvudsaken här är friskheten och syrligheten i drickan. Med det sagt så hade jag gärna haft lite mer sötma, typ som gamla klassiska Burn Lemon. Märker att drickan försöker hävda sig med lite klassisk lemonad syrlighet, men det når inte hela vägen fram. Syrligheten är som sagt en aningens för mild, vilket jag inte riktigt vet hur jag ställer mig till för det gör den mer lättdrucken men inte direkt som jag vill ha en lemonad. Eftersmaken hänger kvar ett bra tag dock. Inga roliga små undertoner och oväntade smaker, kolsyrad lemonad helt enkelt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA, bör därför finnas i de flesta butiker

Slutsats
Vi undslapp iaf WC-anka smaken. Hel okej dricka, men inget att riktigt uppmärksamma. Det är en kolsyrad lemonad med koffein i. Det mest spektakulära med drickan är burken, som är vansinnigt läcker! Men innehållet är sådär. Som sagt, inget fel på den den är bara så mellanmjölk det kan bli. Kommer falla i glömska fort.

Slutbetyg

Annons