Red Bull – Summer edition – Juneberry

Standard

Red bull blandar till en dricka på ett för mig helt okänt bär

Hur smakar det?
Doftar Yoggi skogsbär, vilket inte är mig emot. Smakar också lite som yoggi skogsbär, blandat med Red bull. Ganska kort efter att man fått en söt och trevlig smak av, vad det nu är, så kommer en ganska så intensiv syrlighet traskandes. Syrligheten är potent och stannar kvar länge. Den tidigare söta goda smaken av yoggi skogsbär är undanpetad till ett mörkt hörn och kommer aldrig riktigt tillbaks där ifrån. I samband med den syrliga smaken kommer ett inslag av beska också. Ett inslag som jag gärna hade varit utan. Varje ny klunk följs av samma mönster. Att det är en trevlig söt smak till en början men sen kommer syrligheten och fullkomligen tar över. Eftersmaken har lite mer av en närvaro från den goda söta bärsmaken, men vid det här laget är den så svag att den knappt mäktar med att ens kittla smaklökarna. Lite felbalanserad dricka för min smak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på pressbyrån, men kan hittas lite över allt.

Slutsats
Red bull och deras editions är generellt sett riktigt svaga. Varje år köper jag mig en eller två burkar för test men återvänder aldrig. Lutar åt att det blir samma sak även i år. Jag håller mig som vanligt hellre till vanlig Red bull eller blåbärsvarianten. Min förhoppning att detta skulle vara åt blåbärshållet krossades helt av den överdrivna syrligheten. Folk som gillar syrligt kommer nog gilla denna. Men för egen del, neh, pass.

Slutbetyg

Annons