G Fuel – Pink Drip

Standard

Jag kan inte kommentera på något vis kring drip utan att framstå som en boomer, så här är en dricka som smakar rosa

Hur smakar det?
Doftar förvånansvärt lite, en ganska subtil doft av generiskt godis är allt jag känner. Smakar likadant, odefinierat men väldigt gott sött godis. Fruktig sockervadd typ. Lite smak av jordgubbar tycker jag mig känna också. Ett virrvarr av söta saker helt enkelt. Sötman har dom fått till snudd på perfekt på denna drickan. Zero sugar man gott om sötma och inte den där tråkiga ”ihåligheten” som vissa zero drickor får. Inga bismaker av sötningsmedel, nej detta är bra. Smakerna varierar bland olika godisinslag utan att aldrig gå den syrliga rutten, vilket jag uppskattar. Eftersmaken är mer av det samma. Det smakar trevligt av jordgubbssockervadd och allmänt sötslisk länge efter varje klunk. Mycket godare när den är kylskåpskall än när den blivit lite rumstempererad. Så in i kylen igen åker den när den börjar närma sig några plus för mycket.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Man vet aldrig riktigt med G Fuel. Ibland får dom till en bra sötma och ibland är det bara en stor besvikelse. Detta är ett lyckat exemplar och en väldigt god dricka. I ärlighetens namn smakar det såpass generiskt att den smakar som flera andra drickor från exempelvis G Fuel och Bang (och säkert fler än det) alla som gett sig på någon form av cotton candy smak är i detta området och sniffar. Men det var en dricka jag tyckte var väldigt trevlig och något jag skulle kunna köpa igen om jag ändå skall ha något annat.

Slutbetyg

Annons