G Fuel – Clickbait

Standard

Tryck på denna artikel för en chans att vinna 10 000kr och en iPad!

Hur smakar det?
Denna gången fuskades det faktiskt lite och smakerna stod angivna på innehållet på burken. Så körsbär och granatäpple skall detta vara och kan hålla med om att det doftar faktiskt precis så när man öppnar burken. Smaken är dock lite anonymare men visst känner man att det är sagda frukter även där. Sötman är inte så direkt utan först kommer faktiskt en ganska så oväntad strävhet efter klunken. Lite som att dricka en Battery. Körsbäret är först ut i smakerna och det är ett lite syrligt körsbär och inte den lite sötare varianten. Men en trevlig och mild sötma och genuint god smak av körsbäret. Granatäpplet är inte glömt det heller utan dyker upp även det och bidrar med sin trevliga och ganska milda sötma. Samspelet är inte riktigt 50/50, lite fördel till körsbäret, men smakerna fungerar väl tillsammans. Märks att det är en zero man dricker då sötman inte har det djup man önskar. Men med drickans annars så syrliga natur så fungerar det och den är förlåten.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Vet inte vad som var speciellt clickbait med denna drickan. Fin burk och fint innehåll. Clickbait hade varit om de hade skrivit typ ”The best tasting energy drink you’ve ever tasted, also local single girls in your area inside!”. Så känns inte som att de förstod sitt eget namn. Men detta är en riktigt trevlig dricka som jag gärna hade blivit clickbaitad av igen. Om G Fuel någonsin letar sig in på den inhemska marknaden det vill säga.

Slutbetyg

Annons