3D – Cotton Candy

Standard

Minimalistisk design, hoppas innehållet är desto mera utpräglat

Hur smakar det?
En riktig käftsmäll av sötslisk sipprar ur burkens topp direkt efter öppning. Det är en sockersöt blandning av intensiv vanilj, syntetisk jordgubbe och bubbelgum. Smaken är den samma, superintensiv blandning av tidigare nämnda smaker, men riktigt gott. Vaniljen och vad jag tolkar som syntetisk jordgubbe dominerar verkligen smaken initialt. Det finns någon lite syrlig underton som tar udden av det söta. Eftersmaken är nog det mest magiska med denna drickan då det är en len och underbar vaniljsmak som påminner om någon cream soda. Tänk dig smaken av marsansås så vet du. Sockerfri dricka, men sötslisket är på topp ändå. Ingen tydlig bismak av sötningsmedlet, detta hade likväl kunnat vara en sockersötad dricka, vilket det inte är.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på cooperscandy.se

Slutsats
Det är inget fel på drickan, man får det man betalar för. Det står cotton candy och det smakar sötslisk. Dock tröttnar jag på drickan efter kanske halva burken, vilket inte är helt ovanligt när det gäller hyper intensiva drickor. Om det är för att smaklökarna blir överväldigade eller man bara blir matt för sötslisket vet jag inte. Men halva storleken på burken hade räckt gott och väl för mig. Men som sagt, det är en bra dricka, det smakar trevligt. Kanske dela med en vän istället för att suga i sig hela burken själv.

Slutbetyg

Annons