Coca-cola Zero

Standard

Coca-cola Zero lanserades som ett alternativ till en light dryck för män med en lite ”tuffare” reklam kampanj och en design som skulle tilltala oss män.

Hur smakar det?
Jo tack, det smakar light, men det smakar ganska bra light i min mun. Det påminner om hur den gamla coca-cola lighten smakade innan de började mixtra med smaken och sötningsmedel. Zero smakar inte cola den heller eftersom den saknar sockret som gör den vanliga röda colan så god som den är. Den lämnar en lite obehaglig eftersmak i munnen men det är standard när artificiella sötningsmedel är med i bilden. Men eftersmaken är uthärdlig i jämförelse med andra light produkter.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns nästan i samma utsträckning som coca-cola Light och vanliga coca-cola men jag har ibland stött på att vissa kiosker och andra mindre butiker inte alltid har den.

Slutsats
Coca-cola Zero är för mig det enda light alternativet från coca-cola som faktiskt går att dricka. Står man i valet mellan röd cola och Zero så skulle jag utan tvekan välja den röda varianten. En sak som kan nämnas om Zero är att den faktiskt har mindre kalorier än Coca-cola light, bara ett tips om du är rädd för kalorier.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Coca-cola Zero

  1. Jag

    Kände mig töntigt macho när jag tog Zero istället för Light…
    .
    Innehåller inte zero typ 0,2 kcal mindre än light..? Det e ju lixom inget att bry sig om? 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s