Burn

Standard

Burn är coca-cola companys version av energidrycker, dock verkar de inte ha försökt kopiera smaken från Red bull.

Hur smakar det?
Vid första klunken känner man ingen direkt smak, men sen kommer eftersmaken som ett slag i ansiktet! Jag tror det skall vara en fruktig smak, men jag är inte säker. Det enda som kommer i åtanke är att det kanske skall smaka jordgubbar, fast tyvärr så smakar det jästa jordgubbar i kolsyra. Det blir bara värre och värre ju mer av burken som man tömmer och häller man i sig hela burken får man gå med en underlig eftersmak i munnen en bra stund efteråt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns på de flesta välsorterade kiosker och affärer, nästan lika vanligt förekommande som Red bull.

Slutsats
Drycken verkar ju lovande, gjord av coca-cola company och med ett tufft utseende samt namn. Men ack så faller det på den hemska smaken. Det verkar finnas en hel del människor som gillar den eftersom den funnits med så länge, något jag inte kan förstå.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Burn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s