Cult – Energy Activator

Standard

Cult – Energy Activator är (var?) en energidricka som inte har något taurin i sig.

Hur smakar det?
Den smakar som de flesta energidrycker men med en snäll eftersmak. Många andra energidrycker lämnar en lite smått otrevlig stickig eftersmak men Colt gör bra ifrån sig på att vara god när man dricker den och sedan ha vänligheten att tona ner sig lite. Inte så sötsliskig som många andra och inte heller så vass i smaken, en bra balans. Kanske är det just avsaknaden av Taurin som gör att den är lite vänligare i smaken. Dock är kolsyran i drycken lite underlig då den mycket snabbt försvinner och ger då en känsla av att vara avslagen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Svårt att säga, när denna recensionen skrevs 2007 så fanns den på alla välsorterade ICA handlare. Dock verkar det inte ha gått så bra för drycken och jag har inte sett den i det senaste. Kan hända att den fortfarande finns kvar i vissa ICA butiker. Det jag dock kan säga med säkerhet är att den finns i Norge där den tydligen är en av de stora energidryckerna.

Slutsats
Cult är ett bra alternativ till de som vill ha lite extra energi men inte riktigt litar på taurin. Eftersom den är lite snällare i smaken så kan det vara ett bra alternativ till folk som har svårt för den ganska stickiga smaken i t ex Red bull.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s