Energydrink Tiger

Standard

En märklig energidricka med flashig design på burken.

Hur smakar det?
Luktar som alla andra drycker men är väldigt stickig i smaken, känns nästan lite kemisk. Eftersmaken lägger sig likt en radioaktiv hinna på insidan av munnen och vägrar gå sin väg. Det hjälper inte att skölja munnen med exempelvis vatten, eftersmaken hänger kvar där vare sig du vill det eller inte. Den är även otroligt syrlig i smaken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar av hittades på en Lidl butik 2008. Nu har jag inte spenderat speciellt mycket tid på Lidl sedan dess så det kan hända att den finns kvar i deras sortiment, eller att den går att finna på någon annan lågpris kedja. Har aldrig sett den på exempelvis Pressbyrån eller ICA.

Slutsats
Burkar med väldigt flashig design brukar för det mesta dölja en hemsk hemlighet, och just så är det i detta fallet. Nästintill odrickbar och om du köper den trotts min varning så har du endast dig själv att skylla. Nyckelordet för denna drycken är: Kemisk.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Energydrink Tiger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s